Yin, Yang, whatever?! Heb je het prima naar je zin in de yang-lessen, wil je knallen, zweten en spierkracht? Ik beloof je confrontatie en uitdaging tijdens mijn yin en ying-yang lessen. Kom naar de Sunday-Special-Session en ik vertel,  en laat je ervaren waarom Yin de aanvulling is op je yogapractice en (kracht) training. 

Tijdens deze Sunday-Special-Session laat ik je kennis maken met de eeuwenoude yin-yogafilosofie, ik vertel je wat er in je lichaam gebeurt wanneer we yin yoga doen en welke benefits je zou kunnen ondervinden. Natuurlijk sluiten we af met een practice waarin ik je uitdaag de confrontatie op te zoeken.

Elke zondag in januari (10, 17, 24 en 31 januari) van 10:30 uur tot 11:45 uur.

Let op: op zondag 3 januari 2016 is er nog geen les, het nieuwe rooster start m.i.v. maandag 4 januari 2016.