De gezondheid van jou en je naasten heeft onze hoogste prioriteit. Voor je ligt een speciale Corona news update. Hierin lees je hoe Yogaschool RoxZEN handelt in navolging op de maatregelen die de overheid gister trof.

Yogaschool RoxZEN sluit vanaf dinsdag 15 december 2020 tot en met dinsdag 19 januari 2021 haar deuren. In deze periode vervallen alle reguliere lessen, privélessen en events.

  • Was jij al ingeschreven voor een of meerdere lessen in deze periode? Dan heb ik je daar al voor uitgeschreven. Je rit of credit is as-we-speak teruggeboekt op jouw account.
  • De geldigheidsduur van je rittenkaart wordt met een maand verschoven. Dit gebeurt pas wanneer er duidelijk is of de maatregelen van de overheid na 19 januari 2021 worden gecontinueerd;
  • Doe je mee aan de beginnerscursus die 14 januari 2021 zou starten? Deze schuift 1 week op en start vooralsnog op 21 januari 2021. Je ontvangt je vandaag een persoonlijk bericht met daarin verdere informatie over het vervolg hiervan.

We bieden twee mogelijkheden om thuis les te blijven volgen. Je kunt deze met elkaar combineren of afwisselen:

  1. Je kunt kiezen voor het online videopakket die deze periode niet uit vier maar vijf (!) video’s bestaat. Dit pakket blijft na aankoop een hele week beschikbaar.
  2. Je kunt vanaf vandaag een deel van het lesrooster (inclusief zwangerschapsyoga) online volgen. Deze lessen zijn allemaal toegankelijk om thuis te doen en blijven 24 uur beschikbaar.

Deze lessen zijn exclusief voor jou als RoxZEN member. Wanneer je de lessen van mij ontvangt beloof je dat je deze niet zult verspreiden aan derden.