TABATA FLOW

Lijkt de winter maar ein-de-loos te duren en is het nu echt tijd voor wat pit en actie? Kickstart het voorjaar met deze fijne TABATA FLOW. Vele andere yogi’s gingen je voor en wegens het succes daarvan, is deze volgende editie gelijk gepland.

TABATA FLOW | donderdag 16 maart 2023 | 20:30 uur – 21:45 uur

Tabata Flow is een intensieve yogatraining. Er zijn herhalende bewegingen en interval momenten om je hartslag te verhogen en je lichaam te versterken. Het is de perfecte manier om te werken aan kracht en uithoudingsvermogen maarrrr, de herhalingen zijn altijd binnen een vaste tijd, bijvoorbeeld 1 minuut. Je bepaald dus zelf of je twintig of vijf herhalingen in die ene minuut doet. Zo heb je altijd zelf controle over de mate van intensiteit. Er zijn ook momenten van rust ingebouwd en komen die niet snel genoeg, dan neem je die gewoon eerder.

Voor deze les hoef je niets bij te betalen. Je hoort het goed, deze extra lessen kun je met je abonnement of rittenkaart volgen. Je hoeft ook geen lid te zijn van Yogaschool RoxZEN. Je kunt deze les ook bijwonen door een losse aankoop te doen.

Yasshhhh | Claim je plek hier