Tarieven 2022

Maandabonnement 1x per week € 34,95
Maandabonnement onbeperkt per week € 49,95
10-rittenkaart € 100,00 (€ 10,00 per les) (6 maanden geldig)
20-rittenkaart € 180,00 (€ 9,00 per les) (12 maanden geldig)
Proefabonnement (3 lessen) alleen bij eerste les € 25,00 (3 maanden geldig)
Losse les € 12,50 (1 maand geldig)

Het betalen van je les doe je direct en veilig via IDEAL nadat je de les hebt gereserveerd. Contanten en pin betalingen zijn niet mogelijk bij Yogaschool RoxZEN. -> IDEAL ONLY

Maanabonnement (1 x per week) € 34,95

Wil je geen gedoe met een rittenkaart maar gewoon een vast bedrag per maand betalen voor die ene les die je per week volgt, dan is dit Maandabonnement een uitkomst. Een maandabonnement geeft je 1 keer per week toegang tot elke reguliere les op het rooster. Met dit abonnement mag je ook wekelijks steeds een andere les volgen als je wilt.

Onbeperkt maandabonnement € 49,95

Een maandabonnement geeft je onbeperkt toegang tot elke reguliere les op het rooster. Met een onbeperkt abonnement kun je zo vaak komen als je wilt. Als kom je zes keer in de week of drie keer per dag, je bent meer dan welkom!

Abonnement afsluiten

Wil je een abonnement afsluiten? Laat dit dan voorafgaand aan de eerste abonnementsles weten door een e-mail te sturen naar info@roxzen.nl. Je hoeft voor het afsluiten van een abonnement niet te wachten tot de eerste dag van een volgende maand. Je kunt ook nog gedurende de maand een abonnement afsluiten, je betaald dan natuurlijk abonnementsgeld naar rato.

10-rittenkaart € 100,00 / 20-rittenkaart € 180,00

Met beide kaarten ben je super flexibel. Er is niet zoals bij andere scholen een minimale of maximale deelname. Je komt wanneer je zin en tijd hebt. Dat kunnen dus ook twee lessen per dag zijn, 4 keer per week of je komt zo één of meerdere weken niet. Beide kaarten  hebben een zeer ruime geldigheidsduur. Daar waar de meeste scholen een drie maanden hanteren is Yogaschool RoxZEN zoals vanzelfsprekend flexibel. Een 10-rittenkaart blijft een halfjaar geldig een 20 rittenkaart zelfs een jaar. Tip: Noteer een maand voordat je kaart afloopt in je agenda dat het bijna zover is of check regelmatig op je MOMO account hoeveel lessen je nog hebt te besteden voordat je kaart verloopt. 

Proefabonnement € 25,00

Alleen de eerste keer dat je een les volgt bij Yogaschool RoxZEN kun je gebruik maken van een SPECIAL OFFER; het proefabonnement. Een proefabonnement bestaat uit drie lessen waarvan je er slechts twee zelf betaald. Het proefabonnement is geldig voor alle reguliere lessen op het rooster en deze kun je zelf op elk gewenst moment inplannen. Wil je er geen drie, dan kun je natuurlijk ook een losse les nemen maar het recht op deze aanbieding vervalt daarmee. Heb je de zes weekse beginnerscursus gedaan, dan hoef je niet meer te proberen of ik en de yoga wel iets voor je is. Het proefabonnement is dan ook niet beschikbaar voor yogi’s uit de Beginnerscursus.

Losse les -> no strings attached € 12,50
Een losse les kost € 12,50 en deze aankoop blijft een maand geldig.