Je hebt het goed gelezen, 1 week geen yoga én een tropenrooster. Je bent yogi en dus heel flexibel, je beweegt lekker mee met mijn zomer-vibe. Ik begrijp dat dit niet vanzelfsprekend is en om je te bedanken…. Is er gedurende het tropenrooster elke maandag les in het park! 

Maandag    : 19:30 uur – 20:45 uur, Flow for all -> open-air-edition
Dinsdag      : 19:30 uur – 20:45 uur, Slow Yang – Yin
Woensdag  : 10:00 uur – 11:15 uur, Morning flow
Donderdag : 19:30 uur – 20:45 uur, Strong Yang – Yin
Vrijdag        : 09:30 uur – 11:45 uur, Flow & Restore
Zondag       : 10:30 uur – 11:45 uur, Yin

Open air op maandag -> nieuwe locatie
Wist je dat je nagellak heel lelijk wordt van smeren met DEET (sorry mannen) en dat lavendel olie vooral fijn is in kleine hoeveelheden maar niet chill is om je hele lijf mee in te smeren? De locatie bij Duin en Kruidberg was fijn maar voor jou en mijn gemoedsrust (en gemanicuurde nagels) wijken we deze zomer uit naar een andere plek. Deze plek ik persoonlijk door mij gescout, stil en centraal gelegen: Het Burgermeester Rijkenspark.

We verzamelen om 19:15 uur bij de centrale parkeerplaats aan de Wustelaan (vanaf de rotonde vlak voor Restaurant Boschbeek aan je rechterhand) Deze locatie is zowel met de auto als met de fiets goed te bereiken en je kunt hier beide gratis parkeren. Let wel op; neem liever geen waardevolle spullen mee. Op deze locatie, een bosrijke omgeving, kunnen natuurlijk ook teken voorkomen. Zorg dat je je eventueel hebt ingesmeerd met bijvoorbeeld Deet of een ander teken-werend middel (lavendel) en controleer jezelf goed tot enkele uren na de les.

Wat moet ik dan wel meenemen:

Ik sleep je yogamat voor je mee. Zorg jij ervoor dat je, ondanks een fijne weersvoorspelling, warm bent aangekleed? Soms kan het in de schaduw opeens toch fris zijn of is er net een vervelend windje dat je yoga-plezier verstoort. Denk afhankelijk van het weer ook aan sokken of een (fleece) dekentje.

Wat als het regent?

Natuurlijk doe je elke maandagochtend direct wanneer je uit bed stapt al een zonnegroet-marathon om de kans op regen zo klein mogelijk te maken. Als het dan toch regent, is de les gewoon in de yogaschool. Ik zal je in dat geval tijdig op de hoogte brengen. Alleen wanneer er iets uit de lucht komt (regen, sneeuw of hagel) gaat de les buiten niet door. Bij wind, schaduw of een hittegolf, gaat de les gewoon door. Ik laat het je tijdig weten wanneer de les niet doorgaat.