Bij Yogaschool RoxZEN kon je de door jou gereserveerde les maar tot drie uur voorafgaand aan de les annuleren. Na drie uur verdween de ‘uitschrijven’ knop en was uitschrijven niet meer mogelijk. Vanaf nu is dit anders:

Uitschrijven kan altijd
Je kunt je vanaf nu altijd uitschrijven, ook wanneer het korter is dan drie uur. We willen je dan ook dringend vragen om dat ook ten alle tijden te doen, want zo komt er een plek vrij voor iemand op de wachtlijst. Daarnaast weten ik en de andere docenten dan dat je niet in de studio zal verschijnen. En ja, je wordt gemist. We balen enorm als je wel bent ingeschreven, maar er niet bent. Dan gaan we treuzelen en op straat kijken of we je al zien aankomen. We noemen dit een no-show. Nou er zijn een hoop dingen die je niet wilt in het leven, en daar is een no-show zijn er absoluut een van.

Uitschrijven eerder dan drie uur voorafgaand aan de les
=
Kosteloos annuleren 

&

Uitschrijven binnen drie uur voorafgaand aan de les
=
je rit of credit wordt doorberekend

Wachtlijst inschrijving
Door deze wijziging verandert ook de werking van de wachtlijst. Sta je op de wachtlijst dan wordt je automatisch ingeschreven wanneer er een plek vrijkomt. Je rit of credit wordt hiervoor ingezet en je krijgt hiervan een bevestiging per e-mail. Dit was altijd minimaal drie uur voorafgaand aan de les, want annuleren kon namelijk niet later.

Nu kan er dus ook binnen die drie uur voor aanvang een plek vrijkomen. Je wordt dan ook automatisch ingeschreven.

Helemaal top als je dichtbij woont en klaar zit in je yoga-pak, maar zonde als je niet meer in de gelegenheid bent om te komen. Mocht je niet meer willen wachten of de tijdspanne te klein vinden worden, dan kun je je altijd ook zelf weer uitschrijven van de wachtlijst.

Wellicht ten overvloede: Wanneer je je inschrijft voor de wachtlijst gaan we er vanuit dat je er rekening mee houdt dat er elk moment een plek kan vrijkomen. We gaan er vanuit dat je hierdoor alert bent op onze berichtgeving. Zie je dit bericht te laat, of was je toch niet meer in de gelegenheid om de les te volgen, too bad. We kunnen je rit of credit niet terugboeken omdat je een plek bezet hield.