Buitenlessen
Yessss, groepslessen buiten zijn eindelijk toegestaan! Ondanks dat ik niet kan wachten om je daar te zien, is er de komende twee weken alleen maar regen voorspeld #love_my_life Nu ben ik echt niet bang voor een beetje regen, maar is de temperatuur ook nog niet echt AMAZING.

Let’s go outside
Toch gaan we ervoor! Doe alvast een paar zonnegroetjes want vanaf 31 mei geef ik van maandag tot en met vrijdag elke dag een Flow for all yogales van 60 minuten in het Burgemeester Rijkenspark. Er zijn lessen in de avond en in de ochtend. Deze les is voor IEDEREEN. Wat je kunt verwachten is een relaxte, easy going, welkom-terug-op-je-mat practice. Geef je op via het lesrooster en dubbel-check de tijden, want deze wijken af van het rooster back in the pré Corona days.

Natuurlijk alleen als het weer goed is en uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit is dus anders dan dat je gewend bent bij een buitenles. Om veilig deel te nemen aan deze lessen wil ik je vragen om aandachtig alle informatie hierover na te lezen in het MOMO Yoga lesrooster.

Wil of kun je niet naar buiten? Of is jouw favoriete les niet geschikt om buiten te geven (yin yoga of stres relief) Vanaf 31 mei wordt een deel van het online lesaanbod gecontinueerd. Lees hieronder hoe we er ook voor jou zijn.