Vanaf maandag 8 augustus tot en met 28 augustus is het tropenrooster van toepassing. (Tropen-what? Heb je zeker gemist in de vorige nieuwsbrief?)

Je hebt het goed gelezen, drie (!) weken geen yoga én een tropenrooster. Je bent yogi en dus heel flexibel, je beweegt lekker mee met mijn zomer-vice. Ik begrijp dat dit niet vanzelfsprekend is en om je te bedanken….
Is er gedurende het tropenrooster elke dinsdag les in het park! 

Maandag    : 19:30 uur – 20:45 uur, Flow for all
Dinsdag      : 19:30 uur – 20:45 uur, Flow for all -> Open air!
Woensdag  : 10:00 uur – 11:15 uur, Morning flow
Donderdag : 19:30 uur – 20:45 uur, Yin Yang
Zondag       : 10:30 uur – 11:45 uur, Yin

Open air op dinsdag
We verzamelen om 19:15 uur bij de parkeerplaats tegenover de ijsboerderij op de Duin en Kruidbergerweg/ingang duinen. Deze locatie is zowel met de auto als met de fiets goed te bereiken en je kunt hier beide gratis parkeren. Let wel op; neem liever geen waardevolle spullen mee. Op deze locatie, een bosrijke omgeving, kunnen teken voorkomen. Zorg dat je je eventueel hebt ingesmeerd met bijvoorbeeld Deet of een ander teken-werend middel en controleer jezelf goed tot enkele uren na de les.

Wat moet ik dan wel meenemen:

Ik zorg dat je yogamat klaarligt. Zorg jij ervoor dat je, ondanks een fijne weersvoorspelling, warm bent aangekleed? Soms kan het in de schaduw opeens toch fris zijn of is er net een vervelend windje dat je yoga-plezier verstoort. Denk, afhankelijk van het weer ook aan sokken of een (fleece) dekentje.

Wat als het regent?

Natuurlijk doe je elke dinsdagochtend di8rect wanneer je uit bed stapt al een zonnegroet-marathon om de kans op regen zo klein mogelijk te maken. Als het dan toch regent, is de les gewoon in de yogaschool. Ik zal je in dat geval tijdig op de hoogte brengen.