De Yogaschool is een veilige plek die ruimte biedt om jezelf te ontwikkelen. Een plek waarin je oefent in vriendelijkheid, compassie en geduld. Waar je verbindt, niet alleen met jezelf maar ook met elkaar als community. Juist nu, is dit belangrijker dan ooit.

Ik ben ervan overtuigd dat bewegen, ademhaling en meditatie essentieel zijn voor een gezond, sterk en stabiel lichaam. And let’s be honest; we houden super veel van onze naasten, maar wanneer je samen een pop-up-werkplek aan de keukentafel runt én je vanaf daar nu ook nog een animatie-team voor je kid(s) faciliteert. You need a little space and support to keep going tho?

Inmiddels zijn alle maatregelen getroffen om samen met jou als community, deze plek online voort te zetten. Wanneer je een abonnement of geldige rittenkaart hebt bij Yogaschool RoxZEN kun je je middels een email aan info@roxzen.nl aanmelden voor online yogalessen. Je ontvangt dan per e-mail video’s die je op elk gewenst moment kunt afspelen gedurende deze Corona-lockdown. Alle lessen zullen toegankelijk zijn om thuis te volgen. Zo zijn yogaprops niet noodzakelijk, je hebt vast een kelderkast vol met wc papier i.p.v. yogablokken en bolsters.

We bieden verschillende yogalessen maar ook meditaties en ademhalingsoefeningen die je immuunsysteem supporten.

Deze lessen zijn exclusief voor jou als RoxZEN member. Wanneer je de lessen van mij ontvangt beloof je dat je deze niet zult verspreiden aan derden.

At last; Je kunt je vast voorstellen dat deze maatregelen enorme consequenties hebben voor de school als bedrijf, haar leraren en gastdocenten. Nu, meer dan ooit, hoop ik op je support, geduld en compassie. We doen er alles aan om samen met jou gezond, sterk en stabiel terug te keren.

When mother earth says pause, you pause.

Stay strong, safe and take care!