Vanaf nu is het niet langer mogelijk om oneindig ver vooruit te reserveren. Je kunt nu tot maximaal 1 maand voorafgaand aan de les reserveren.

Gelijke yogi’s = gelijke kansen:
Niet iedereen heeft een werk/thuissituatie die het mogelijk maakt om al ver vooruit te plannen. Zo heeft iedereen een eerlijke(re) kans om deel te nemen.
Korte termijn planning
We verwachten dat deze aanpassing je helpt je reservering beter af te stemmen op je agenda. Zo voorkomen we dat je ver vooraf reserveert en later moet annuleren omdat je planning nog niet zo ver vooruit te overzien was.
Meer beschikbaarheid
Doordat er ver vooruit plekkenwerden geclaimd, werd onnodig het idee gewekt dat een hoop lessen vol zijn, terwijl dat in de praktijk niet zo is.We voorkomen lege plekken bij populaire lesmomenten en verwachten (ook in combinatie met het gewijzigde annuleringstermijn) je meer beschikbaarheid te kunnen bieden.

Just so you know: in veel studio’s is het gebruikelijk dat je slechts een week voorafgaand aan de lessen kunt reserveren. Als deze aanpassingen niet tot het gewenste resultaat lijden, zullen we dit opnieuw onderzoeken. Als je een maand van tevoren reserveert, zorg er dan voor dat je ook zeker weet dat je kunt komen!