I only count my blessings…

Geen idee hoelang Jitske inmiddels alweer bij Yogaschool RoxZEN lesgeeft, i only counted my blessings with her! Toch scheiden vanaf eind januari 2020 onze wegen. Jitske kan op deze dagen/tijden helaas geen lessen meer geven bij Yogaschool RoxZEN en is op vrijdag 31 januari 2020 voor het laatst. Annicca; everything changes, and so do we….

What’s your plan babe?
Zoals je weet ben ik (wat betreft yogadocenten) kritisch en staat de kwaliteit van de lessen by-far bovenaan mijn prioriteitenlijst. Je kunt tegenwoordig op elke hoek van de straat yogales volgen. Ik hoop dat jij voor Yogaschool RoxZEN kiest omdat de kwaliteit van de lessen het aller, aller beste is. Ik sta voor FUNCTIONAL YOGA omdat elk lichaam anders en er voor iedereen een plek op de yogamat is.

De komende weken neem ik de tijd om nieuwe docenten te zoeken en een deel van het rooster opnieuw samen te stellen. Ik ben voornemend de zwangerschapslessen te verplaatsen naar woensdagavond en het tijdstip van deze les te vervroegen. Zo ontstaat er ruimte om op maandagavond een extra les te plannen. Tevens hebben andere lesdagen en tijden ook mijn aandacht. Verandering brengt vernieuwing.

Pressure?
Ja, natuurlijk zou ik het heel fijn vinden als het vertrek van Jitske vloeiend overloopt met de start van een nieuwe docent. Maar zoals je hierboven leest vind ik het belangrijk dat er een goede docent staat. Ik ben ooit gestart met doceren vanuit de overtuiging dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Mijn drijfveer is niet om massa’s leerlingen en volle klassen te hebben, een enorm docenten-team aan te sturen en een fancy lesrooster aan te bieden. Ondanks dat heeft het vinden van een nieuwe docent de hoogste prioriteit. Ik hoop op je begrip en vertrouwen.