Op maandag 6 maart zijn er wegwerkzaamheden op de Wüstelaan gestart. De rotonde Wüstelaan – Hoofdstraat zal voor 4 tot 5 weken worden afgesloten.

Dit betekent dat het verkeer de Hoofdstraat in kan rijden, en via de Huis ten Biltstraat het gebied uit kan rijden. Bestemmingsverkeer (jij dus) kan wel doorrijden richting de rotonde, echter daar niet de rotonde op. Ter hoogte van de notaris zal er een U-bocht worden gecreëerd en zodoende zal het verkeer weer terug worden geleid richting Huis ten Biltstraat. Het verkeer van Haarlem richting Broekbergerlaan en visa versa blijft mogelijk. De afslag op de rotonde naar de Wüstelaan is dicht.

Alle winkels en Yogaschool RoxZEN blijven dus bereikbaar, echter zal het ondanks de geboden oplossing niet zo SMOOTH zijn als je gewend bent.

Plan extra reistijd in wanneer je met de auto naar de studio komt of……. KOM OP DE FIETS. Ik weet dat de meeste van jullie dit wel al doen maar het is echt een WIN – WIN – WIN -> goed voor de natuur, voor jou én nu dus ook voor de verkeersdruk in de straat. 

Lil reminder: Alle lessen starten stipt op tijd. Later binnenkomen is niet mogelijk omdat je hiermee de les verstoord.