New & Full Moon Yoga events met Mariska

De kracht van de maan heeft invloed op de aarde, maar wist je ook dat de invloed heeft op jou? Traditioneel wordt de yogapractice daarom aangepast op de stand van de maan. Zo is nieuwe maan de start van een nieuwe cyclus en hèt moment om nieuwe intenties en doelen te zetten. Volle maan is uitermate geschikt om naar binnen te keren en los te laten wat je niet meer dient. Vele culturen en stromingen kennen voor zowel nieuwe als volle maan een speciaal ritueel.

In oktober is zowel de nieuwe- als de volle maan op een woensdagavond, het ideale moment voor Mariska to work her magic. Ken je haar lessen, dan weet je dat het een full experience is voor al je zintuigen. Je bent meer dan welkom!

6   oktober 2021, XL New Moon experience 20:30 uur – 22:00 uur
20 oktober 2021, XL Full Moon experience 20:30 uur – 22:00 uur

Op 6 oktober (nieuwe maan in Weegschaal) en 20 oktober (volle maan in Ram, Jachtmaan) is er een speciale en extra lange les. Deze les duurt 1,5 uur en wil je niet missen. Tickets kosten € 18,50 en we zouden het te gek vinden als je er bij bent. Scroll in het lesrooster naar deze data en claim je spot want VOL = VOL