De zes-weekse beginnerscursus is terug!

Ik zei toch al dat de cursus maar een beperkt aantal keren per jaar werd gegeven? Jij dacht zeker dat ik blufte?

Dé cursus die je als beginnende yogi gevolgd moet hebben en de laatste kans dit jaar. De volgende en tevens laatste cursus van dit jaar start op donderdagavond 15 november 2018 om 20:30 uur.  Als je even meetelt, je begint het nieuwe jaar dus met deze cursus in tha pocket zodat je dus direct al met die goede voornemens kunt starten!

Beetje ver weg? Klopt! Maar noooooit te vroeg om vast te leggen, Seriously, doordat de groepen klein en overzichtelijk zijn is de cursus vaak binnen no-time na bekendmaking uitverkocht. 

Bij de beginners-course volgt je gedurende zes aaneengesloten weken op donderdagavond één les. Naast het opzoeken van je fysieke grenzen, behandelen we elke week een ander thema. Ik praat je bij over o.a. yogafilosofie, meditatie en adem en leg je uit hoe je hier iets aan zou kunnen hebben in je dagelijks leven. Na deze zes weken ben je een fysieke en mentale ervaring rijker en klaar om een basic yogales, in elke yogastudio te volgen.

Het actietarief van de cursus is € 59,95 per persoon en er zijn verder geen extra kosten. Je hoeft niets aan te schaffen of mee te nemen.

Wil je je aanmelden? Dat kan heel eenvoudig in twee stappen via deze link.

Heb je vragen? Aarzel dan niet en neem contact met me op door een berichtje te sturen naar info@roxzen.nl

Bij twijfel…… DOEN!