Let’s go outside
Doe alvast een paar zonnegroetjes want tijdens de zomervakantie (vanaf 18 juli tot en met 28 augustus) is de les op donderdagavond en vrijdagochtendbuiten in het Burgemeester Rijkenspark. Natuurlijk alleen als het weer goed is, anders verplaatsen we de les tijdig naar de studio. De overige lessen vinden gewoon binnen plaats.  

We verzamelen 15 minuten voor aanvang bij de centrale parkeerplaats aan de Wüstelaan (vanaf de rotonde vlak voor Restaurant Boschbeek aan je rechterhand). Kom je vanuit een andere richting, meld je dan ook altijd bij mij zodat ik weet dat je er bent.

Zorg jij ervoor dat je, ondanks een fijne weersvoorspelling, warm bent aangekleed? Soms kan het in de schaduw opeens toch fris zijn of is er net een vervelend windje dat je yoga-vibe verstoort. Denk afhankelijk van het weer ook aan sokken of een (fleece) dekentje. Let op; neem je eigen yogamat mee naar deze les. 

Natuurlijk doe je elke ochtend direct wanneer je uit bed stapt al een zonnegroet-marathon om de kans op regen zo klein mogelijk te maken. Als het dan toch regent of het is echt te koud, gaan we gewoon naar binnen. In dat geval zal ik je tijdig per email op de hoogte brengen.

Yogaschool RoxZEN is de hele zomer (op uitzondering van een paar dagen Santpoortse Feestweek) geopend!