Heb je meer (of ook) behoeft aan een actievere vorm van yoga? Kom dan naar de YOGA TABATHA! Net op het moment dat je dreigt in te dutten in je herfst-dip en je je klaarmaakt voor een eindeloze winterslaap, schudden we je nog even goed wakker. Een les die je uit je huispak trekt. BAM! Frisse energie waardoor je er weer tegenaan kunt.

Tabata Flow is een intensieve yogatraining. Er zijn herhalende bewegingen en interval momenten om je hartslag te verhogen en je lichaam te versterken. Het is de perfecte manier om te werken aan kracht en uithoudingsvermogen maarrrr, de herhalingen zijn altijd binnen een vaste tijd, bijvoorbeeld 1 minuut. Je bepaald dus zelf of je twintig of vijf herhalingen doet. Zo heb je altijd zelf de controle over de mate van intensiteit. Er zijn ook momenten van rust ingebouwd en komen die niet snel genoeg, dan neem je die gewoon eerder.

donderdag 5 oktober 2023 | 20:30 uur
Yoga tabata FLOW

Deze les is opzichzelfstaand. Je hoeft hier niet extra voor te betalen, je kunt deelnemen met je abonnement, rittenkaart of door een losse les aan te kopen. 
Come sweat with me

Lijkt het je tof, maar vind je het ook een beetje spannend? Kom dan de komende weken naar de flow/vinyasa lessen. De komende weken staan in het teken van de fundamentals. Zo werken per les met een thema zoals ademhaling, core, vinyasa maar ook meditatie en mindfullness komen aan bod. Een geweldig manier om het nieuwe seizoen of je yoga lifestyle mee te starten.