Dit jaar ga ik het doen….. echt waar…

Beginnen met yoga…. het valt niet mee. Er zijn zoooo veel excuses om het niet te doen. Je bent niet lenig genoeg, je hebt geen tijd, het is toch niets voor jou, het is veeeeel te zweverig en natuurlijk; dan ben je de enige sukkel die het niet kan. Ik begrijp het wel hoor, maar wie houd je eigenlijk voor de gek?

Serieus?! Denk je nu echt dat de yogi’s in mijn school allemaal super-yogi’s zijn? Ze hun benen één voor één in hun nek leggen dan een dubbele flik-vlak maken en tegelijkertijd mantra’s zingen in walm van wierook? Dat ze de hele dag zitten te wachten totdat ik die dag mijn deuren open omdat ze verder toch niets anders te doen hebben?

Zij hebben het ook druk, hebben ook veel aan hun hoofd, een druk leven en/of een veeleisende baan en een gezin. Ze voelen zich ook niet elke dag top, mega flexibel of supersterk… Daarom komen ze juist naar de les, dat is waarom je op die mat stapt. Je komt naar de les om te oefenen, want als je het allemaal al kon, hoef je niets meer bij mij te leren toch?

Ben je ook maar een beetje nieuwsgierig? Geef je op voor de beginnerscursus. Zes lessen die je samen met alleen maar beginners volgt. De groep is klein en overzichtelijk, er is oprechte aandacht voor iedereen. Elke week praat ik je bij over een ander thema en na zes lessen ben je klaar om elke reguliere yogales te volgen.

Wacht niet te lang; het aantal plekken beperkt en de interesse is vaak groot. Bij twijfel…. DOEN!