Start na de vakantie met de zes weekse beginnerscursus!

Lig je deze zomer lekker op je strandbedje, te denken aan wat je allemaal na de vakantie anders wilt doen? Hoe je meer tijd creëert voor jezelf en je geliefden? Hoe graag (of hoe nodig) je wilt bewegen maar echt niet naar die sportschool wilt? Fantaseer je om je niet meer gek te laten maken op je werk en minder stress te ervaren?

Je wilt al zoooo lang iets veranderen (kracht, flexibiliteit, mentaal of emotioneel), maar er is altijd een excuus waardoor je niet verder komt. Iets met een gezin, een baan of een blessure. Iets met onzekerheid, ongemakkelijkheid, angst of die drang naar perfectie en prestatie die misschien vaak voor teleurstelling zorgt. Aii, jai jaiiii….. ik begrijp het al, je bent niet lenig genoeg?

NO WORRIES! 
Tijdens de zes-weekse beginnerscourse starten we bij de basis. We behandelen elke week een ander thema waardoor je na zes weken klaar bent om een reguliere yogales in elke yogaschool te volgen. Natuurlijk kun je ook starten zonder cursus, maar dit is echt een aanrader hoor! De cursus wordt maar enkele keren per jaar gegeven en is echt een must!

De volgende beginnerscursus gaat op donderdagavond 14 oktober 2021 om 20:30 uur van start!

All-inclusive-deal. 
Het totaalbedrag van de cursus is € 59,95 en is een all-inclusive-deal. Je hoeft hiervoor dus helemaal niets mee te nemen of aan te schaffen.

De groepen zijn klein en overzichtelijk waardoor er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. De cursus is vooralsnog elke keer volledig uitverkocht.

Lees meer over de inhoud van de cursus en schrijf je in via deze pagina deze pagina van de website.