5-weekse cursus zwangerschapsyoga

Ben jij of ken jij een mom-to-be? Onze 5 weekse cursus zwangerschapsyoga gaat binnenkort weer van start! Je volgt gedurende vijf weken elke week 1 les in een vaste groep. We behandelen elke week een ander thema; zo praten we je o.a. bij over het bekken, ademhaling en staan beweging en ontspanning centraal. De groepen zijn klein en overzichtelijk, er is oprechte aandacht voor iedereen. Het is no-nonsense zwangerschapsyoga dus geen gepuf en gezweef. We leren je met vertrouwen naar je bevalling toe te leven.

Deze cursus start op woensdag 11 mei 2022 om 19:00 uur. 
De cursusdata van deze cursus zijn 11, 18, 25 mei, 1 en 15 juni (excl.8 juni)

All-inclusive-deal. 
Het totaalbedrag van de cursus is € 85,00 en is een all-inclusive-deal. Je hoeft hiervoor dus helemaal niets mee te nemen of aan te schaffen.  De groepen zijn klein en overzichtelijk waardoor er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

The AMAZING Yogi MOM Mariska heeft echt oneindig veel kennis met je te delen. Ze is een krachtige en zelfverzekerde vrouw, die vibe brengt ze over in haar lessen. She’s really empowering Girls!

Ervaring met yoga is niet nodig, je bent vanaf week 12 welkom.

Lees meer over de inhoud van de cursus op de website. Ben je al overtuigd? Dat kan heel eenvoudig inschrijven via de button hieronder. Deze cursus gaat door wanneer er in iedergeval vijf aanmeldingen zijn