Zwangerschapsyoga bij Yogaschool RoxZEN

Yogaschool RoxZEN is geen traditionele yogaschool. Met respect voor de eeuwenoude yogafilosofie proberen we je duidelijke handvaten te geven voor in het dagelijks leven. Hoe kun je dat wat je op de mat oefent integreren in je dagelijks leven of in dit geval, tijdens je zwangerschap.

Tijdens je zwangerschap verandert er van alles in je lichaam. Je lichaam gaat ruimte maken voor een groeiend kindje en dit is zowel fysiek als mentaal en emotioneel een hele verandering. Je buik gaat groeien, je bent misselijk, voelt je oersterk, of juist niet? Elke zwangerschap is anders en elk lichaam is anders. Om dit wonderlijke proces te ondersteunen en je lichaam en geest tijdens je zwangerschap in conditie te houden ben je bij Yogaschool RoxZEN op je plek. Denk je dat zwangerschapsyoga tuttig is, dat je in een kring een uurtje aan het puffen bent? Niet bij Yogaschool RoxZEN! Wij bieden no-nonsense zwangerschapsyoga waarbij beweging, ademhaling en ontspanning centraal staan. Voor mommy’s die sterk, zelfverzekerd en met vertrouwen naar de bevalling willen toeleven en zich tot die tijd ook fit willen voelen.

Yogaschool RoxZEN biedt no-nonsense zwangerschapsyoga. Geen vaste cursus, puf of partneravonden; je komt gewoon wanneer je zin hebt en je goed voelt. We leren je met vertrouwen naar je bevalling toe te leven. Beweging, ademhaling en ontspanning staan daarbij centraal.

Wij bieden geen vaste cursus, puf of partneravonden; je komt wanneer jij je goed voelt.

Ervaring met yoga is niet nodig, in dat geval ben je welkom vanaf week 12. Volg je al yogalessen bij ons of elders, dan ben je al eerder welkom.

Zwangerschapsyoga draagt bij aan de gezondheid van jou en je kindje en wordt veelal vergoed door je zorgverzekeraar. De lessen worden gegeven door gecertificeerde docent Jitske Stokman. Jitske is een ervaren zwangerschapsdocente die jou begeleid volgens de Birthlight methode.