Zwangerschapsyoga bij Yogaschool RoxZEN

Yogaschool RoxZEN is geen traditionele yogaschool. Met respect voor de eeuwenoude yogafilosofie proberen we je duidelijke handvaten te geven voor in het dagelijks leven. Hoe kun je dat wat je op de mat oefent integreren in je dagelijks leven of in dit geval, tijdens je zwangerschap.

Tijdens je zwangerschap verandert er van alles in je lichaam. Je lichaam gaat ruimte maken voor een groeiend kindje en dit is zowel fysiek als mentaal en emotioneel een hele verandering. Je buik gaat groeien, je bent misselijk, voelt je oersterk, of juist niet? Elke zwangerschap is anders en elk lichaam is anders. Om dit wonderlijke proces te ondersteunen en je lichaam en geest tijdens je zwangerschap in conditie te houden ben je bij Yogaschool RoxZEN op je plek. Denk je dat zwangerschapsyoga tuttig is, dat je in een kring een uurtje aan het puffen bent? Niet bij ons. Wij bieden no-nonsense zwangerschapsyoga waarbij beweging, ademhaling en ontspanning centraal staan. Voor mommy’s die sterk, zelfverzekerd en met vertrouwen naar de bevalling willen toeleven en zich tot die tijd ook fit willen voelen.

5 weekse cursus zwangerschapsyoga

Vanaf dit najaar brengen we zwangerschapsyoga to the NEXT LEVEL; we lanceren een 5 weekse zwangerschapsyoga cursus die je als mom-to-be niet wilt missen. Je volgt gedurende vijf weken elke week 1 les in een vaste groep. In deze vijf weken behandelen we elke week een ander thema; zo praten we je o.a. bij over het bekken, ademhaling en staan beweging en ontspanning centraal. De groepen zijn klein en overzichtelijk, er is oprechte aandacht voor iedereen. Het is no-nonsense zwangerschapsyoga dus geen gepuf en gezweef. Ervaring met yoga is niet nodig, je bent welkom vanaf week 12.

De volgende cursus start op

woensdag 11 mei 2022 | 19:00 uur – 20:15
De cursusdata zijn 11, 18, 25 mei, 1 en 15 juni (excl.8 juni)19:00 uur – 20:15 uur

All-inclusive-deal. 
Het totaalbedrag van de cursus is € 85,00 en is een all-inclusive-deal. Je hoeft hiervoor dus helemaal niets mee te nemen of aan te schaffen.  De groepen zijn klein en overzichtelijk waardoor er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. We hebben oprechte aandacht voor jou. De cursus gaat door wanneer er in ieder geval vijf aanmeldingen zijn. 

Over de docent

Deze lessen worden gegeven door Mariska de Blieck. Deze leuke en kundige docent is zelf moeder van Boris. Mariska is een ervaren docent die verschillende opleidingen succesvol heeft afgerond. She’s really empowering Girls! Deze AMAZING Yogi MOM heeft echt oneindig veel kennis met je te delen. Ze is een krachtige en zelfverzekerde vrouw, die vibe brengt ze over in haar lessen.

Zwangerschapsyoga draagt bij aan de gezondheid van jou en je kindje en wordt veelal vergoed door je zorgverzekeraar. De lessen worden gegeven door gecertificeerde docent.

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Dat kan heel eenvoudig in twee stappen;

  1. maak via onderstaande button een profiel aan zodat jouw gegevens bij ons bekend zijn. Je wordt via de button doorgelinkt naar een tweede venster, supported by Momo. Je maakt via Momo je eigen persoonlijke profiel aan en ontvangt een welkomstbericht. Middels de link in deze welkomstmail activeer je je account en wijzig je direct je wachtwoord. Indien je binnen enkele minuten na aanmelden geen Welkomstmail hebt gehad kun je voor de zekerheid even je SPAM box checken.
  2. eenmaal ingelogd bladder je in het lesrooster naar de startdatum, en daar schrijf je je voor in. Je betaald daarna direct en veilig via IDEAL. Nadat je betaling is ontvangen is je aanmelding definitief.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen? Aarzel dan niet en neem contact met me op via info@roxzen.nl

Bij twijfel…… DOEN!

P.S. Yogaschool RoxZEN is Corona-proof. De school is ON FLEEK, oftewel super schoon en opgeruimdruimtelijk en overzichtelijk. Natuurlijk zijn er extra maatregelen getroffen om veilig samen te oefenen. Er is voldoende personal space (ruim 1,5 meter) en ventilatie zodat iedereen zich VEILIG en WELKOM voelt. Twijfel je of het wel veilig is, neem dan gerust contact met ons op.

Direct aanmelden zwangerschapscursus